Δευτέρα, 17 Νοεμβρίου 2014

Γιατί η πραγματική αγάπη μπορεί να κάνει τα αδύνατα ... δυνατά!

Η ιστορία που θα διαβάσετε παρακάτω είναι μια από αυτές τις φορές που η ζωή μας δείχνει ότι η αγάπη μπορεί να προσπεράσει ακόμα και τα φυσικά εμπόδια.

Ο λόγος για τον 27χρονο Τζόι Τζόνσον, ο οποίος σηκώθηκε από το αναπηρικό κοριτσάκι για πρώτη φορά μετά από δυο χρόνια, για να χαρίσει στη γυναίκα της ζωής του έναν χορό! Εκείνος, ήταν 25 χρονών όταν τράκαρε με την μηχανή του. Έμεινε για πάντα καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι και δεν θα μπορεί να νιώθει τίποτε κάτω από την μέση του.

Δίπλα του στεκόταν πάντα η γυναίκα του, Μισέλ, η οποία αν και τον ήξερε μόλις 4 μήνες, δεν τον παράτησε αλλά έμεινε στο πλάι του, φροντίζοντας τον, λες και ήταν μικρό παιδί! Μάλιστα, εκείνη υποστηρίζει ότι δεν είχε άλλη επιλογή, μιας και ήξερε εξ’ αρχής πως είναι η αδελφή ψυχή της- το άλλο της μισό! Σύμπτωση το ότι οι δυο τους δεν έχουν μόνο το ίδιο επίθετο, λόγω συνωνυμίας αλλά έχουν γεννηθεί και την ίδια μέρα;

«Ξέραμε πως ήταν γραφτό να είμαστε μαζί. «Είπα το «ναι» όταν μου έκανε πρόταση γάμου, γιατί ο Τζόι είναι ακριβώς ο ίδιος άνθρωπος, αστείος και γεμάτος αγάπη, ακριβώς όπως ήταν και πριν το ατύχημα. Έπρεπε να συνηθίσει σε έναν τελείως διαφορετικό τρόπο ζωής, άρρηκτα συνδεδεμένο με το αναπηρικό του καροτσάκι: Από το να κάνει ντους, μέχρι και να ντυθεί», είπε η 27χρονη.
Όσο λοιπόν η μέλλουσα νύφη ετοίμαζε το γάμο, ο γαμπρός παρέα με τους φίλους του δεν ετοίμαζε το δικό του «bachelor party» αλλά έβαζε σε εφαρμογή ένα σχέδιο που θα του επέτρεπε να σταθεί όρθιος, μπροστά στη γυναίκα της ζωής του.

Και τα κατάφερε! Στην δεξίωση του γάμου του, κατάφερε να αντικρύσει τα μάτια της γυναίκα του, χωρίς να στρέψει το κεφάλι του προς τα πάνω και να την πάρει αγκαλιά για να χορέψουν τον πρώτο τους χορό, σαν παντρεμένο ζευγάρι. Πώς; Με τη βοήθεια μίας ειδικής ζώνης που στηριζόταν σε ένα χοντρό σχοινί… Όπως παλιά οι δυο τους αγκαλιάστηκαν και έκαναν πραγματικότητα ένα όνειρο που φάνταζε ακατόρθωτο, με την νύφη να μην μπορεί να σταματήσει να κλαίει.

«Όλοι έκλαιγαν. Ήταν απίθανο που ήμουν όρθιος και χορεύαμε πρόσωπο με πρόσωπο. Και έτσι ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα» είπε ο 27χρονος γαμπρός.
Green Coffee
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...