Πέμπτη, 20 Νοεμβρίου 2014

Σοκάρει το πάρτι κανιβαλισμού στη Βραζιλία με θύμα νεαρή μητέρα

Σοκ προκαλούν στην διεθνή κοινή γνώμη οι νέες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες των τριών κανιβάλων στη βορειο-ανατολική Βραζιλία,
οι οποίοι σκότωναν γυναίκες, τις διαμέλιζαν και στη συνέχεια τις έτρωγαν, ενώ έφτιαχναν πίτες με το κρέας τους και τις πουλούσαν!

Οι τρεις κανίβαλοι (ένα ζευγάρι και η ερωμένη του συζύγου), δελέασαν μία νεαρή άστεγη μητέρα για να πάει στο σπίτι του ζευγαριού, όπου της έκοψαν τον λαιμό και στη συνέχεια την διαμέλισαν.

Την επόμενη μέρα μάλιστα, έριξαν στα κομμάτια της σάρκας της αλάτι και… κύμινο για να γίνουν πιο γευστικά!

Το συγκλονιστικό της υπόθεσης, είναι ότι οι τρεις τους, κράτησαν το παιδί της άτυχης κοπέλας, και το μεγάλωσαν σαν δικό τους, δίνοντάς του να φάει τη σάρκα της ίδιας του της μητέρας.

Ο Χόρχε Μπελτράο Νεγκρομόντε, η σύζυγός του Ιζαμπέλ Κριστίνα Πίρες και η ερωμένη του Μπρούνα Κριστίνα ντα Σίλβα, κατηγορούνται ότι σκότωσαν και έφαγαν τουλάχιστον δυο γυναίκες.

Κατά την διάρκεια της 40ωρης δίκης τους, παραδέχτηκαν πως όσα κομμάτια περίσσεψαν, τα έκαναν πίτες και τα πούλησαν σε ανυποψίαστους περαστικούς και μαθητές σχολείων!

Οι τρεις δράστες φέρονται να είναι μέλη μίας αίρεσης που έχει ως σκοπό την μείωση του πληθυσμού του πλανήτη.

Τελικά, το δικαστήριο καταδίκασε τον άντρα σε 28 χρόνια φυλάκισης, ενώ τις δυο γυναίκες σε 20 χρόνια η καθεμία.

Το τρίο κανιβάλων θα δικαστεί και για την δολοφονία μίας 32χρονης γυναίκας τον Φεβρουάριο του 2012, καθώς επίσης και μίας 20χρονης τον Μάρτιο του ίδιου έτους
Green Coffee
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...