Κυριακή, 2 Νοεμβρίου 2014

Δεν το λες και ότι πιο... ΓΛΥΚΟ! Έμαθε ότι έγινε ΠΑΤΕΡΑΣ μέσα από το... Facebook!

Συνήθως οι άντρες μαθαίνουν ότι θα γίνουν μπαμπάδες με πρωτότυπους και γλυκούς τρόπους.

Αλλά ένας άντρας από την Οκλαχόμα φαίνεται πως αποτελεί εξαίρεση και το έμαθε με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο.
Ειδικότερα, ο Billy McCall ανακάλυψε ότι είναι μπαμπάς μέσω του Facebook. . . και μάλιστα δυο χρόνια μετά το γεγονός. Μπερδευτήκατε; Ας το εξηγήσουμε.
Ο McCall και μια γυναίκα, που έχει επιλέξει να διατηρήσει την ανωνυμία της για αυτονόητους λόγους, αποφάσισαν να δώσουν τέλος στην τρίμηνη σχέση τους . Λίγο μετά τον χωρισμό, η γυναίκα έμαθε ότι ήταν έγκυος με το παιδί του McCall. Αποφάσισε λοιπόν να του το ανακοινώσει μέσω Facebook στέλνοντας του μάλιστα ένα inbox. Αλλά o McCall ισχυρίζεται ότι δεν είδε εγκαίρως το μήνυμα. Όταν τελικά το ανακάλυψε προσπάθησε να έρθει σε επαφή με την κόρη του και να αναλάβει τις ευθύνες του. Μόνο που υπάρχει ένα πρόβλημα: το κοριτσάκι δόθηκε για υιοθεσία και μεγαλώνει με άλλη οικογένεια από την ημέρα της γέννησης της.
Τώρα, ο McCall παλεύει να πάρει την κόρη του! Μάλιστα ένας δικαστής από το Δικαστήριο της Οκλαχόμα του έδωσε δίκιο και συμφωνεί ότι ο McCall δεν ενημερώθηκε με σωστό τρόπο για την πατρότητα. Όμως η τελική απόφαση για την κηδεμονία της μικρής δεν έχει ληφθεί ακόμα...

Green Coffee
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...