Δευτέρα, 24 Νοεμβρίου 2014

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Κρύβει τα χρήματα του μέσα στο... δέρμα του! (PHOTOS+VIDEO)

Ο Wismeijer είπε ότι τα τσιπ μπορούν να χρησιμοποιηθούν όχι μόνο για το ψηφιακό νόμισμα, αλλά και ως κλειδιά για το σπίτι σας, ως ξυπνητήρι, ή για την παρακολούθηση της υγείας σας. Πρόσθεσε ότι θα μπορούσαν ακόμη και να καλέσουν έναν γιατρό, εάν ο χρήστης πάθει καρδιακή προσβολή.
Ο Wismeijer πιστεύει ότι οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν τα τσιπ βοηθούν ώστε τα τσιπ να γίνουν κοινωνικά αποδεκτά.
Ο Wismeijer έχει ένα τσιπ NFC (επικοινωνίας κοντινού πεδίου) ενσωματωμένο σε κάθε του χέρι. Το ένα έχει στοιχεία που συνεχώς αντικαθίστανται. Το άλλο περιέχει το κρυπτογραφημένο ιδιωτικό κλειδί του πορτοφολιού του. Το κάθε τσιπ έχει διαστάσεις 2 x 12 χιλ. και είναι σε θέση να αποθηκεύσει 888 bytes, αριθμός μικρός μεν, αρκετός δε για να χωρέσει κωδικούς και κλειδιά ασφαλείας.
898989
Ειδικότερα, έχει στο κάθε χέρι ένα “NFC Τύπου 2 συμβατό chipset NTAG216 RFID” ενσωματωμένο σε μια μικρή γυάλινη κάψουλα (2x12mm), που εγχύθηκε στο σαρκώδες μέρος του χεριού του, μεταξύ του αντίχειρα και του δείκτη. Κάθε κάψουλα μπορεί να κρατήσει μόνο 880 bytes δεδομένων, κάτι περισσότερο από αρκετά για ένα «κρύο πορτοφόλι αποθήκευσης».


Ο Ολλανδός πήρε τα τσιπ ως μέρος μιας προ-φορτωμένης σύριγγας που πωλείται ως κιτ 99 δολαρίων από την DangerousThings.com, μια ιστοσελίδα που απευθύνεται σε χομπίστες και biohackers.

Ο γιατρός του Wismeijer αρνήθηκε να του εμφυτεύσει με σύριγγα τα τσιπ και έτσι πήγε στο piercing studio του Tom van Oudenaarden στην Ουτρέχτη.

«Στον γιατρό μου δεν αρέσει!», είπε ο Wismeijer. «Δεν ήθελε να το κάνει, θέλει απλά να κάνει τους ανθρώπους καλύτερους, και εγώ δεν είμαι άρρωστος, θέλω απλώς αυτό το πράγμα μέσα στο σώμα μου”Green Coffee
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...