Δευτέρα, 24 Νοεμβρίου 2014

Τι σκέφτηκε ο Κινέζος για να γλιτώσει από την πολεοδομία (pic)

Ένας πλούσιος Κινέζος αποφάσισε να αγοράσει διαμέρισμα στον 18ο όροφο στην πόλη Guangzhou.


Ο επιχειρηματίας άρχισε να κάνει αλλαγές στο διαμέρισμά του, λέγοντας πως του αρέσει πολύ η οικολογική αρχιτεκτονική, και φύτευψε δέντρα, θάμνους και αναρριχώμενα φυτά. Οι γείτονες πίστευαν πως είτε είναι οικολόγος, είτε ήθελε να προστατεύσει την ιδιωτική του ζωή.

Όταν όμως άρχισε να καλύπτει το κτίριο με φράχτη, κάτι υποψιάστηκαν...




Έπειτα πίστεψαν πως ο εκκεντρικός οικολόγος κάτι έκρυβε – και είχαν δίκιο. Ο ίδιος προσπάθησε να καλύψει την επιφάνεια του κτιρίου, για να κρύψει τους 2 έξτρα ορόφους που είχε χτίσει, για να μεγαλώσει το διαμέρισμά του! Κι ενώ είπε σε όλους πως απλώς έκανε ανακαίνιση, εκείνος ουσιαστικά προσέθεσε 19ο και 20ο όροφο στο κτίριο! 



Green Coffee
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...