Πέμπτη, 6 Νοεμβρίου 2014

Είναι UFO αυτό στον ουρανό του Κολοράντο; (ΒΙΝΤΕΟ)

Μοιάζει με φούσκα, μοιάζει με το φεγγάρι, αλλά... είναι UFO; Το βίντεο τραβήχτηκε στο Κολοράντο των ΗΠΑ και δείχνει ένα λευκό αντικείμενο να πετά προς διάφορες κατευθύνσεις, κάνοντας τους κατοίκους να μιλούν για ΑΤΙΑ.

Οι κάτοικοι της πόλης Hooper, στο νότιο Κολοράντο, αντίκρυσαν τον περασμένο μήνα το συγκεκριμένο ιπτάμενο αντικείμενο στον ουρανό.


Η Judy Messoline, μία κάτοικος της περιοχής που ασχολείται με τα ΑΤΙΑ, δήλωσε πως η συγκεκριμένη περιοχή αποτελεί πόλο έλξης για τουρίστες που θέλουν να "κλέψουν" μια ματιά από ιπτάμενα αντικείμενα, όπως ανέφερε το 9News.

"Έχουν καταγραφεί παρόμοιες περιπτώσεις στην περιοχή από το 1700", λέει χαρακτηριστικά, ωστόσο "η μυστηριώδης εμφάνιση του αντικειμένου τον περασμένο μήνα έγινε πιο συχνή και φαίνεται να πετά με περίεργο τρόπο, ενώ μερικές φορές φαίνεται ακίνητο για αρκετά λεπτά στον ουρανό".

Κάποιους μήνες πριν, υπήρξαν αναφορές για ένα ακόμη ΑΤΙΑ στο Χιούστον, κατά την διάρκεια μίας νύχτας με καταιγίδες, με τους κατοίκους της περιοχής να υποστηρίζουν πως εξέπεμπε διάφορα φώτα πριν εξαφανιστεί στο σκοτάδι της νύχτας.

Τα συμπεράσματα δικά σας...


Green Coffee
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...