Δευτέρα, 3 Νοεμβρίου 2014

Αισθητικός περιθάλπει παραμορφωμένες γυναίκες από οξύ (VIDEO)

Διατηρεί σαλόνι ομορφιάς που γίνεται καταφύγιο για τις αυτές τις γυναίκες


Στη Λαχώρη, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του Πακιστάν, βρίσκεται ένα σαλόνι ομορφιάς που όλοι στην περιοχή γνωρίζουν ότι είναι το καταφύγιο για τις γυναίκες που έχουν πέσει θύματα επιθέσεων με οξύ. Σε χώρες, όπως είναι το Πακιστάν και το Ιράν, δεν αποτελεί είδηση η επίθεση με οξύ, που συνήθως γίνεται για λόγους αυτοδικίας ή «τιμωρίας».
Τα τελευταία χρόνια η αισθητικός Musarat Misbah, που θεωρείται επιτυχημένη στον τομέα της, άρχισε να περιθάλπει παραμορφωμένες γυναίκες, που έχουν δεχθεί επιθέσεις με οξύ, όταν ένα θύμα επίθεσης, την επισκέφθηκε με καλυμμένο το πρόσωπο και ζήτησε την βοήθειά της για αποκατάσταση των ουλών, αλλά και των ανεπανόρθωτων αλλοιώσεων που είχε υποστεί το πρόσωπό της.
Η Musarat Misbah δηλώνει χαρακτηριστικά στο BBC, ότι όταν για πρώτη φορά αντίκρισε στο σαλόνι ομορφιάς που διατηρεί στη Λαχώρη μια γυναίκα που είχε δεχθεί επίθεση με οξύ, με δυσκολία μπόρεσε να σταθεί στα πόδια της από το σοκ που υπέστη, όταν είδε τα χαρακτηριστικά του προσώπου αυτής της γυναίκας τραγικά παραμορφωμένα.
Από τότε με την βοήθεια δωρεών η αισθητικός δημιούργησε την φιλανθρωπική οργάνωση «100 Women» και παρέχει σε αυτές τις γυναίκες, όχι μόνο ιατρική υποστήριξη, αλλά και επαγγελματική εκπαίδευση στο σαλόνι ομορφιάς. 


Green Coffee
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...