Τρίτη, 30 Σεπτεμβρίου 2014

Η συγκινητική ιστορία του αγοριού που γεννήθηκε χωρίς πρόσωπο

Ένα μικρό παιδί που γεννήθηκε χωρίς πρόσωπο του δίνεται η ευκαιρία να ζήσει μια φυσιολογική ζωη.
Θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση απο τον ίδιο χειρούργο που χώρισε τα σιαμαία δίδυμα Trishna και Κρίσνα απο το Μπαγκλαντές
Το τρίχρονο αγόρι γεννήθηκε χωρίς μάτια και μια τρύπα στη μέση του προσώπου του, όπου η μύτη του δεν έχει άνω γνάθο.ζει σε ένα μικρό χωριό έξι ώρες από την Καζαμπλάνκα, στο Μαρόκο με τους γονείς του
2
3
4
Γεννήθηκε παραμορφωμένο μετά από επιπλοκές που είχε η μητέρα του στη μήτρα. Παρόλα αυτά το παιδί κατάφερε να επιβιώσει και να αγαπηθεί ακόμα περισσότερο απο τους γονείς του μεγαλώνοντας υγιή και ευτυχισμένο
Οι γονείς του μικρού κάθε φορά που φεύγει απο το χωριό του καλύπτουν το πρόσωπό λόγω της εμφάνισής του.
Ο πατέρας του παιδιού με την βοήθεια ενός γείτονα δημοσίευσε στο Facebook τη φωτογραφία του παραμορφωμένου παιδιού του και τον αριθμό τηλεφώνου του ζητώντας βοήθεια.
«Θέλω το παιδί μου να είναι καλά και να μπορεί να βγει έξω να παίξει με τα άλλα παιδιά,» είπε ο πατέρας.
Ωστόσο το μήνυμα στο Facebook δεν άφησε ασυγκίνητη μια γυναίκα απο την Μελβούρνη που έπασχε απο καρκίνο του μαστού και είχε γεννήθεί κοντά στο χωριό του μικρού Yahya.
Η Fatima Baraka χωρίς να διστάσει στιγμή τηλεφώνησε στους γονείς για να τους βοηθήσει. Στη συνέχεια ταξίδεψε στο Μαρόκο, όπου συνάντησε τον μικρό παιδί και την οικογένειά του για πρώτη φορά πριν φύγουν μαζί για την Αυστραλία.
5
«Ήμουν αρκετά σοκαρισμένη. Δεν πίστευα ότι θα ήμουν σοκαρισμένη, αλλά ήμουν, » είπε η κα Baraka από την πρώτη συνάντησή της με την οικογένεια. «Ήμουν λίγο τρομοκρατημένη για να είμαι ειλικρινής.»
Πέταξαν μαζί στην Αυστραλία όπου ένας χειρουργός ο Dr Holmes ήταν πρόθυμος να αναλάβει την αποκατάσταση του προσώπου του μικρού Yahya.Υποβλήθηκε σε μια σειρά απο εξετάσεις για να επιβεβαιώσουν πως λειτουργεί το μυαλό του και αν ήταν κατάλληλο για τη χειρουργική επέμβαση.
Ο μικρός Yahya θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση τον Δεκέμβριο

Green Coffee
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...