Σάββατο, 4 Οκτωβρίου 2014

Άφησαν τον 9χρονο γιο τους να πεθάνει από την πείνα μέσα στα κόπρανα!

Οι αρχές αναφέρουν ότι σύμφωνα με τα ευρήματα από το πτώμα του άτυχου παιδιού ο εννιάχρονος υποσιτιζόταν και είχε αφυδατωθεί


Σοκ προκαλεί η είδηση ότι ένα εννιάχρονο αγόρι βρέθηκε νεκρό και σε κατάσταση προχωρημένης αποσύνθεσης, μέσα στο δωμάτιό του, στην Πενσυλβάνια των ΗΠΑ, ενώ ζύγιζε μόλις... εφτά κιλά!
Ο λόγος για τον μικρό Ζάροντ Τούτκο, ο οποίος βρέθηκε από τους αστυνομικούς νεκρός, με αποξηραμένα κόπρανα στα πόδια, στα χέρια και στα νύχια του!
Οι αρχές αναφέρουν ότι σύμφωνα με τα ευρήματα από το πτώμα του άτυχου παιδιού ο εννιάχρονος υποσιτιζόταν και είχε αφυδατωθεί.
Αυτό που σοκάρει επίσης είναι ότι την 1η Αυγούστου οι αστυνομικοί επισκέφθηκαν το σπίτι της οικογένειας μετά από κλήση της μητέρας, η οποία ισχυρίζεται ότι δεν γνώριζε για τον θάνατο του γιου της, αλλά κινητοποιήθηκε από την έντονη δυσοσμία. Σύμφωνα με την ίδια ο σύζυγός της γνώριζε ότι ο εννιάχρονος ήταν νεκρός στο δωμάτιο του επί μία εβδομάδα, αλλά δεν της το είχε πει!
Πάντως, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που είδαν το φως της δημοσιότητας οι γονείς του μικρού είχαν κατηγορηθεί για την παραμέλησή του από το 2005, όταν η  οικογένεια ζούσε στο New Jersey και τότε μια νοσοκόμα είχε τοποθετηθεί στο σπίτι τους για να ασχολείται με το παιδί και ειδικότερα, με την σωστή διατροφή του.
Ο εννιάχρονος είχε δοθεί πολλές φορές σε ανάδοχες οικογένειες, αλλά οι αρμόδιες υπηρεσίες δεν είχαν ελέγξει την οικογένεια για την κατάσταση του παιδιού από τον Οκτώβριο του 2013.
Μετά τη σύλληψή  των γονιών του άτυχου παιδιού ο πατέρας βρίσκεται αντιμέτωπος με τις κατηγορίες έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο, απόκρυψης θανάτου και κακομεταχείριση πτώματος, ενώ η μητέρα αντιμετωπίζει την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο.


Green Coffee
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...