Κυριακή, 5 Οκτωβρίου 2014

Έφηβος σκότωσε με τον πιο φρικτό τρόπο την ανήλικη φίλη του

Σοκάρει η είδηση ότι ένα 17χρονο αγόρι από τη Βρετανία
μιμούμενος τον serial killer που πρωταγωνιστεί στην αμερικανική σειρά «Dexter», μαχαίρωσε την ανήλικη φίλη του και έπειτα τη διαμέλισε μέσα στο δωμάτιο του.

Η απόφαση του δικαστηρίου για την φρικιαστική αυτή υπόθεση ανακοινώθηκε χθες, και σύμφωνα με αυτή ο δράστης καταδικάστηκε σε 25 χρόνια φυλάκιση.

Ο 17χρονος αφού μαχαίρωσε την κοπέλα στο κεφάλι και την πλάτη, μέσα στο υπνοδωμάτιό του, αποφάσισε να διαμελίσει το άψυχο κορμί της, κόβοντας τα πόδια της και ένα χέρι.

Μετά τύλιξε το τεμαχισμένο πτώμα της σε μία μεμβράνη και την έβαλε σε μία σακούλα απορριμμάτων.

Ο φοιτητής Πολιτικών Επιστημών, που είχε διαγνωστεί με αυτισμό, χρησιμοποίησε πριόνι και εργαλεία του πατέρα του για να τεμαχίσει το σώμα της άτυχης κοπέλας.

Ο νεαρός, ο οποίος έχει διαγνωστεί με σύνδρομο αυτισμού, εξήγησε στην οικογένειά του ότι είχε ένα «alter ego», έναν άλλο εαυτό, τον «Εντ», ο οποίος τον διέταξε -όπως ο 17χρονος ισχυρίστηκε- να διαπράξει το έγκλημα.

Στο δικαστήριο, προέκυψε ότι ο 17χρονος δολοφόνος ήταν μεγάλος θαυμαστής της σειράς «Dexter» και ότι μάλιστα είχε εκμυστηρευτεί παλιότερα σε μια φίλη του ότι ήθελε να σκοτώσει κάποιον, διαβεβαιώνοντάς την ότι θα έβλεπε «πολλές ομοιότητες» ανάμεσα σε εκείνον και τον πρωταγωνιστή της σειράς.
Green Coffee
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...