Τρίτη, 7 Οκτωβρίου 2014

Δεν γίνονται αυτά! Ποιον γνωστό Έλληνα επιχειρηματία εξαπάτησαν με... χρήματα από την Μονόπολη;;;

Στα δίχτυα...απατεώνων με φαντασία πιάστηκε Ελληνας κοσμηματοπώλης
στο Παρίσι, όταν στην προσπάθεια του να αποφύγει την εφορία, πούλησε παλαιά κοσμήματα και πληρώθηκε χωρίς να το καταλάβει 6.000.000 ευρώ σε χαρτονομίσματα από τη Μονόπολη. Πριν μερικές εβδομάδες οι δύο δράστες, προσποιούμενοι τους Γάλλους, ήρθαν σε επαφή με τον Ελληνα κοσμηματοπώλη ζητώντας του να αγοράσουν τέσσερα σπάνια δαχτυλίδια και ένα περιδέραιο.
Μετά από μία σειρά τηλεφωνικών και διαδικτυακών συνομιλιών, οι υποψήφιοι αγοραστές θα συναντιόνταν με τον κοσμηματοπώλη στις 25 Σεπτεμβρίου στο Παρίσι. Οι επίδοξοι αγοραστές έφθασαν στο ραντεβού με μια βαλίτσα που περιείχε 6 εκατομμύρια ευρώ σε μετρητά. Ο κοσμηματοπώλης πήρε μια δεσμίδα των 500 ευρώ και πήγε σε ένα ανταλλακτήριο συναλλάγματος για να ελέγξει την γνησιότητα της, σύμφωνα με το δημοσίευμα iefimerida.gr.
Μόλις επιβεβαίωσε την γνησιότητα των χαρτονομισμάτων επέστρεψε για να ολοκληρώσει την αγοραπωλησία και ενώ οι δράστες είχαν απομακρυνθεί, ο κοσμηματοπώλης συνειδητοποίησε πως όλα τα υπόλοιπα χαρτονομίσματα προέρχονταν από το επιτραπέζιο παιχνίδι Μονόπολη.
Επιχείρησε να επικοινωνήσει με τους αγοραστές, οι οποίοι έγιναν άφαντοι και τελικά κατήγγειλε το περιστατικό στο αστυνομικό τμήμα.Green Coffee
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...