Τετάρτη, 8 Οκτωβρίου 2014

Μάγειρας, μαγείρεψε μέλη της φίλης του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε

Σοκ προκαλεί μια υπόθεση κανιβαλισμού στην Αυστραλία όπου ένας 28χρονος μάγειρας σκότωσε την φίλη του, μαγείρεψε μέλη της, πιθανότατα τα έφαγε και στην συνέχεια αυτοκτόνησε (Pics)

Η αυστραλιανή αστυνομία διεξάγει έρευνα μετά τον εντοπισμό ανθρώπινων υπολειμμάτων σε διαμέρισμα, αλλά αρνήθηκε να επιβεβαιώσει ότι βρήκε ανθρώπινα μέλη να σιγοβράζουν στη φωτιά.
Μετά τις διαμαρτυρίες γειτόνων για την έντονη οσμή, οι ερευνητές της αστυνομίας μετέβησαν το Σάββατο σε διαμέρισμα σε αριστοκρατική γειτονιά του Μπρισμπέιν. Αυτό που ανακάλυψαν προκάλεσε τη διενέργεια έρευνας για "δολοφονία και στη συνέχεια για αυτοκτονία", δήλωσε στον Τύπο ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Τομ Αρμιτ.
 
Η αστυνομία περιορίστηκε να επιβεβαιώσει ότι ανθρώπινα υπολείμματα βρέθηκαν στο διαμέρισμα και ότι το άψυχο σώμα ενός άνδρα βρέθηκε σε παρακείμενο δρόμο.
Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα Courier-Mail, o ηλικίας 28 χρονών Marcus Peter Volke , εργαζόταν ως μάγειρας σε κρουαζιερόπλοια. Είχε μετακομίσει πρόσφατα στο διαμέρισμα αυτό μαζί με την ινδονήσια φίλη του. Το δημοσίευμα προσθέτει ότι οι αστυνομικοί βρήκαν στο σπίτι κομμάτια του πτώματος της φίλης, τα οποία μαγειρεύονταν μέσα σε κατσαρόλα και ότι ο άνδρας αυτοκτόνησε κόβοντας το λαιμό του.
 
Η αστυνομία έχει αρνηθεί να προβεί σε οποιοδήποτε σχόλιο για τις πληροφορίες αυτές.Green Coffee
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...