Τρίτη, 7 Οκτωβρίου 2014

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! Το ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟ μήνυμα του φαντάρου που εξόργισε το Επιτελείο!!! (PHOTOS)

Είναι full ερωτευμένος και το δείχνει! Ο λόγος για έναν νεαρό αξιωματικό της Εθνικής Φρουράς της Κύπρου, ο οποίος δεν δίστασε να εκφράσει την αγάπη του για τη σύντροφό του, ανεβάζοντας μια φωτογραφία στο facebook, στην οποία απεικονίζονται φαντάροι να κρατούν ένα χαρτόνι που γράφει: «Helena σε αγαπώ»!

Οι πληροφορίες λένε πως η σύντροφός του είναι Κύπρια τραγουδίστρια σε κέντρο της Λευκωσίας και ο μόνιμος αξιωματικός του στρατού ήθελε οπωσδήποτε να την πείσει για τον έρωτα του. Έτσι ανήρτησε τη φωτο στο facebook κι έγραψε:
«Επειδή βαρέθηκα να μου τα πρήζεις, ότι ντρέπομαι να σου μιλάω καλά από το τηλέφωνο, άμα έχει άλλους γύρω μου. Δες πόσο ντρέπομαι!!!».
Η ίδια σχολίασε : «Είσαι ο άντρας των ονείρων μου. Είμαι πολύ τυχερή που μ' αγαπάς. Με κάνεις κάθε μέρα ευτυχισμένη. Είσαστε όλοι πολλοί όμορφοι».
Παρόλο που η κίνηση αγάπης του στρατιωτικού φέρεται να «έλιωσε» την τραγουδίστρια, αντιδράσεις λέγεται ότι υπήρξαν τόσο από τους γονείς των στρατιωτών (για τον τρόπο που χρησιμοποιούνται στη θητεία τους), όσο από το Γενικό Επιτελείο της Εθνικής Φρουράς που δεν φαίνεται να «συγκινήθηκε» με αυτή την κίνηση του.
starGreen Coffee
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...