Δευτέρα, 6 Οκτωβρίου 2014

Smartavenue.gr νέο online shop που προσφέρει καθημερινά καινούργιες προσφορές έως και -80% σε επώνυμα ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ, είδη σπιτιού και πολλά ακόμη


Advertisement
H Smart Avenue είναι ένας νέος διαδικτυακός προορισμός με ακαταμάχητες προσφορές σε αυθεντικά επώνυμα brands από όλο τον κόσμο. Οι επισκέπτες μας μπορούν να απολαύσουν επώνυμα προϊόντα σε τιμές έως και 80% κάτω από την αρχική τιμή λιανικής πώλησης τους, στα φυσικά καταστήματα. Η γκάμα μας περιλαμβάνει ρούχα και αξεσουάρ για την γυναίκα, τον άνδρα, το παιδί, είδη σπιτιού και διακόσμησης, καλλυντικά, gadget και πολλά ακόμη προϊόντα που αφορούν τις απαιτήσεις του σύγχρονου καταναλωτικού κοινού. Οι καμπάνιες με τα προϊόντα διαρκούν από δύο έως εφτά ημέρες, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα της εκάστοτε εταιρείας. Αυτός είναι και ο λόγος που επιτυγχάνουμε τόσο χαμηλές τιμές.

Την ομάδα της Smart Avenue αποτελούν άνθρωποι με βαθιά γνώση τόσο της μόδας όσο και των επιμέρους αναγκών και καταναλωτικών συνηθειών του σύγχρονου lifestyle, λαμβάνοντας πάντα υπόψιν τον επαναπροσδιορισμένο οικογενειακό προϋπολογισμό. Οι αγοραστές μας ερευνούν τις αγορές σε Ελλάδα και εξωτερικό, ώστε να φέρουν στο online κατάστημα μας τα καλύτερα προϊόντα στις καλύτερες δυνατές τιμές.

                                            ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...