Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ ένας πολυσυλλεκτικός εκδοτικός οίκος με περισσότερους από 3.000 τίτλους για κάθε προτίμηση και ηλικία.

Psichogios
Οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ είναι ένας πολυσυλλεκτικός εκδοτικός οίκος με περισσότερους από 3.000 τίτλους για κάθε προτίμηση και ηλικία. Η καλύτερη Ελληνική και Παγκόσμια Λογοτεχνία με πολλές θεματικές κατηγορίες και τίτλους από Βραβευμένους Συγγραφείς.

Ο νο1 Εκδοτικός Οίκος στην Ελλάδα προσφέρει περισσότερα από 3.000 βιβλία και 900 e-books για να κατεβάζετε γρήγορα και εύκολα από το e-Shop μας.
Οι πελάτες μας μπορούν να επωφεληθούν από την μεγάλη ποικιλία βιβλίων και να παραλάβουν τον αγαπημένο τους τίτλο σε 1-2 εργάσιμες μέρες. Επιπλέον, για αγορές άνω των 25€, τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

Εναλλακτικά, οι χρήστες μας μπορούν να κατεβάσουν σε ψηφιακή μορφή όλα τα βιβλία και να επωφεληθούν από την μειωμένη τιμή.
Σε πολλούς επίσης τίτλους υπάρχουν εκπτώσεις και προσφορές, περισσότερες από 36.000 κριτικές αναγνωστών, διαθέσιμα δωρεάν αποσπάσματα και προσωπική αφιέρωση από τους αγαπημένους συγγραφείς. Επίσης οι πελάτες μας μπορούν να κερδίσουν ένα μυθιστόρημα της επιλογής τους εντελώς δωρεάν όταν συμπληρώσουν αγορές αξίας 200€.

                                                ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...