Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Σοκαριστική εξομολόγηση παιδόφιλου: Με έλκουν κορίτσια 4 ετών! (video)

Αυτοπροσδιοριζόμενος ως παιδόφιλος, ο 39χρονος Eddie ομολογεί σε τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ ότι από τα 20 του νιώθει έλξη για κορίτσια ακόμα και 4 ετών, επισημαίνοντας ωστόσο ότι ποτέ δεν έχει διαπράξει κάποιο έγκλημα.


Αναφέροντας ότι νιώθει έλξη και για γυναίκες, ο παιδεραστής απευθύνθηκε στο συγκεκριμένο πρόγραμμα σε μια προσπάθεια να ζητήσει βοήθεια ώστε να μη γίνει ποτέ εγκληματίας. 

"Οι άνθρωποι πιθανότατα να πουν γιατί δεν τον έχουν κλείσει κάπου. Θα έπρεπε να τον σκοτώσουμε. Δεν θα τρέξω μακριά από εσάς και αν αυτό θέλετε να μου κάνετε, κάντε το. 

Το να κακοποιείς παιδιά δεν είναι αποδεκτό. Το να βλέπεις παιδική πορνογραφία δεν είναι αποδεκτό. Οι άνθρωποι όμως περιμένουν μέχρι να κάνεις κάτι κακό για να σε βοηθήσουν αντί να πουν μπορούμε να σε βοηθήσουμε. 


Αλλά αν δεν έχεις αυτή τη βοήθεια, δεν έχεις τη δυνατότητα να προχωρήσεις μπροστά και να πεις "κοιτάξτε, έχω πρόβλημα και χρειάζομαι βοήθεια.

Τι αλλάζουμε; Τίποτα", υποστηρίζει στον υπεύθυνο του ντοκιμαντέρ Steve Humphries.

Στο ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί απόψε από το Channel 4, ο Eddie γνωρίζει τον 49χρονο Ian McFadyen που κακοποιήθηκε από δάσκαλό του όταν ήταν παιδί και του λέει ότι "πριν από μερικά χρόνια, πιθανότατα να είχα προσπαθήσει να σε σκοτώσω".

Προτείνεται η αγωγή και η θεραπεία για εκείνους που το παραδέχονται ανοιχτά παρά το γεγονός ότι ποτέ δεν έχουν διαπράξει σεξουλικά αδικήματα, ενώ υπογραμμίζεται ότι απαιτούνται ριζικές αλλαγές για την προστασία των παιδιών.

Green Coffee
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...