Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Έβγαζε με το κινητό του φωτογραφίες τον δολοφόνο του!

Όλα έγιναν πριν δύο μήνες στο New Jersey των ΗΠΑ. Στην περιοχή είχε να σημειωθεί θανατηφόρα επίθεση αρκούδας σε άνθρωπο για τουλάχιστον 150 χρόνια.


Ο 22χρονος φοιτητής Darsh Patel και οι φίλοι του βρίσκονταν σε ένα πάρκο όπου υπάρχουν αρκούδες. Εντόπισαν το θηρίο και ενώ γνώριζαν πως οι μαύρες αρκούδες είναι επιθετικές και επικίνδυνες για τον άνθρωπο αντί να απομακρυνθούν πλησίασαν για να τη φωτογραφίσουν με τα κινητά τους.

Ο 22χρονος πρόλαβε να βγάλει 3 φωτογραφίες της αρκούδας από μια απόσταση περίπου 30 μέτρων. Η αρκούδα ωστόσο τους αντιλήφθηκε άρχισε να τους καταδιώκει και ο νεαρός δεν πρόλαβε να απομακρυνθεί.
Το ζώο τον κατασπάραξε. Οι φίλοι του ειδοποίησαν την αστυνομία που έφτασε στο σημείο και εντόπισε την αρκούδα να φυλάει το σώμα του άτυχου 22χρονου όπως θα έκανε με κάθε θήραμά της.
Οι αστυνομικοί πυροβόλησαν και σκότωσαν το ζώο, όμως ήταν πολύ αργά για τον φοιτητή.

Οι αστυνομικοί βρήκαν και το κινητό του φοιτητή. Η αρκούδα το είχε δαγκώσει αλλά αυτό δεν είχε καταστραφεί. Μετά από τη σχετική έρευνα οι αστυνομικοί είδαν ότι ο νεαρός είχε προλάβει να τραβήξει τις τρεις φωτογραφίες λίγο πριν χάσει τη ζωή του...Green Coffee
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...