Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Τα καλύτερα μέρη στον κόσμο για να επιβιώσεις από μια επίθεση ζόμπι.

Τα ζόμπι είναι πολύ στην μόδα τα τελευταία χρόνια και πολλοί έχουμε αναρωτηθεί τι θα γίνει από μια αναπάντεχη επίθεση τους. Στις παρακάτω φωτογραφίες θα δούμε μερικά μέρη στα οποία θα μπορέσουμε να προστατευτούμε.

Αυτό το μεγάλο τετραγωνικό φρούριο βρίσκεται στην Bahawalpur, επαρχία Πουντζάμπ, Πακιστάν.  Αποτελείται από σαράντα προμαχώνες των οποίων οι τοίχοι έχουν περίμετρο 1500 μέτρα και υψώνονται στα 30 μέτρα.
Ο Λευκός Οίκος δεν είναι τίποτα άλλο από την επίσημη κατοικία και γραφείο του Προέδρου των ΗΠΑ. Βρίσκεται στην 1600 Pennsylvania Avenue NW στην Ουάσιγκτον, DC, έχει μια σφραγισμένη αποθήκη και είναι εξοπλισμένος για οποιαδήποτε περίπτωση. ​
ΤΟ Fort Boyard βρίσκεται ανάμεσα στο Île-d'Aix και το Île d'Oléron στην δυτική ακτή της Γαλλίας. Αν και υπήρχαν τα σχέδια για ένα φρούριο από τον 17ο αιώνα στην περιοχή τα έργα ξεκίνησαν επί του Ναπολέων Βοναπάρτη, το 1801 και ολοκληρώθηκαν το 1857. Έχει σχήμα ωοειδής με μήκος 80 μέτρα και πλάτος 40. Τα τείχη του έχουν ύψος 20 μέτρα.
Το μνημείο αυτό βρίσκεται σε ένα λόφο στη νότια είσοδο της πρωτεύουσας Πρετόρια, Νότια Αφρική. Το μνημείο έχει 41 μέτρα ύψος και το περιβάλει ένα τοίχος προστασίας.
Αυτό το σπίτι είναι το ιδανικό καταφύγιο για να επιβιώσεις σε περίπτωση εισβολής ζόμπι. 
Μπορεί να σας φαίνεται αστείο αλλά υπάρχουν άνθρωποι που έχουν χτίσει το δικό τους καταφύγιο για να προφυλαχτούν από ενδεχόμενη επίθεση ζόμπι.
Νησί BJÖRK
Τα ζόμπι δεν μπορούν να κολυμπήσουν καθώς αν το επιχειρήσουν θα πεθάνουν. Αυτό το νησί βρίσκεται δυτικά της Ισλανδίας και είναι το καλύτερο μέρος για να προφυλακτείς.
Σε ένα εστιατόριο που βρίσκεται στο όρος HUASHAN.
Πρέπει να είστε πολύ καλός πεζοπόρος και να έχετε μεγάλες αντοχές για να μπορέσετε να φτάσετε σε αυτό το εστιατόριο που βρίσκεται σε πολύ υψηλό υψόμετρο. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι 12 χιλιόμετρα σε μια κατακόρυφη κλίση πάνω από 1000 μέτρα, αν θέλετε να το δοκιμάσετε πρέπει να πάτε στην Κίνα και συγκεκριμένα στο Όρος Huashan .
Το καλύτερο το κρατήσαμε για το τέλος!!! Έχετε σίγουρα ακούσει για τον κομήτη tchouri, και το ρομπότ Rosetta.  Μετά από ένα ταξίδι 10 ετών το ρομπότ Rosetta κατάφερε να προσγειωθεί στο κομήτη tchouri. Μπορεί μέχρι την επίθεση να μπορέσουμε και εμείς να πάμε σε κάποιον μετεωρίτη για να προστατευτούμε από τα ζόμπι.

Green Coffee
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...