Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Μεγάλωναν επί 20 χρόνια λάθος μωρά!

Μια συγκλονιστική ιστορία δύο οικογενειών που μεγάλωναν επί 20 χρόνια "λάθος" μωρά, ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Η ιστορία έχει ως εξής:
Το 1994 γέννησε στη μαιευτήριο της Γαλλίας, την κόρη της, η Σόφι Σεράνο. Το μωρό είχε ίκτερο και αναγκάστηκε να μείνει στη θερμοκοιτίδα, το ίδιο συνέβη με ένα ακόμη κοριτσάκι κι ένα αγοράκι. Μόνο που η νοσοκόμα μπέρδεψε τα δύο κοριτσάκια, με αποτέλεσμα να δώσει τα λάθος μωρά στις μητέρες τους!

Αυτό διαπίστωσαν οι δύο οικογένειες μετά από 20 χρόνια. Η ιστορία ξεκίνησε όταν ο σύζυγος της Σόφι, διαπίστωνε ότι η κόρη του δεν του μοιάζει κι έκανε τεστ πατρότητας. Η 38χρονη Σόφι ισχυριζόταν όμως πως δεν είχε σχέση με άλλον άντρα. Έκανε τεστ μητρότητας και διαπίστωσαν πως ούτε αυτή ήταν η βιολογική μητέρα της Μέινον.

Τελικά κατάλαβαν ότι έγινε λάθος στο μαιευτήριο, με τις δύο οικογένειες να ζητούν αποζημίωση 12 εκατ. ευρώ!

«Αν συνέβη σε εμάς μπορεί να συμβεί στον οποιονδήποτε. Θα πρέπει να επιβληθεί η μεγαλύτερη ποινή προς παραδειγματισμό», δήλωσε χαρακτηριστικά η Σόφι.

Οι γονείς γνώρισαν τα βιολογικά τους παιδιά σε ηλικία 10 ετών. Συναντήθηκαν αλλά αποφάσισαν να συνεχίσουν τη ζωή τους όπως ήταν και να μην πάρουν τα βιολογικά τους παιδιά.

«Όταν γνώρισα τη βιολογική μου μητέρα με έπιασε ένα σφίξιμο. Ήταν πολύ περίεργο όλο αυτό. Ξαφνικά βρέθηκα μπροστά σε μια άγνωστη γυναίκα», είπε η Μέινον.

Το νοσοκομείο έριξε το φταίξιμο στη νοσοκόμα αλλά και την ευθύνη στις μητέρες λέγοντας πως θα έπρεπε να αναγνωρίσουν τα παιδιά τους. Το δικαστήριο θα αποφασίσει στις 10 Φεβρουαρίου.
Green Coffee
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...