Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Έγδυσαν και έδεσαν σε μια κολόνα με σελοφάν ληστή

Πολίτες πήραν το νόμο στα χέρια τους


Τον νόμο στα χέρια τους πήραν εξαγριωμένοι πολίτες στο Σαντιάγο της Χιλής, όταν είδαν έναν άντρα να προσπαθεί να κλέψει έναν συνταξιούχο. Συγκεκριμένα, ο 32χρονος Βαλεντίνο Μπαρέρα προσπάθησε να κλέψει το πορτοφόλι του ηλικιωμένου με την απειλή ενός μαχαιριού.

Εκείνος άρχισε να φωνάζει και τότε όπως βλέπετε, το πλήθος όρμηξε στον επίδοξο ληστή, του έβγαλε με την βία τα ρούχα και τον έδεσε με σελοφάν σε μια κολόνα, στο κέντρο της πλατείας. Στην συνέχεια άρχισαν να τον βρίζουν και να τον βγάζουν φωτογραφίες ενώ εκείνος ανήμπορος, τους ζητούσε να σταματήσουν.
Η αστυνομία έφτασε στο σημείο 20 λεπτά αργότερα και όταν βρήκε τον άντρα δεμένο και γυμνό, τον ρώτησε τι είχε συμβεί. Ωστόσο, εκείνος αρνήθηκε να πει τι συνέβη και απλά τους παρακάλεσε να τον ελευθερώσουν.
Αυτοί τον βοήθησαν να ελευθερωθεί από το σελοφάν και να φορέσει τα ρούχα του και στη συνέχεια τον μετέφεραν στο αστυνομικό τμήμα. Τελικά όμως ο 32χρονος αφέθηκε ελεύθερος καθώς ο ηλικιωμένος δεν κατέθεσε μήνυση εναντίον του για την παραλίγο κλοπή. Φαίνεται πως έμεινε ικανοποιημένος από την υποδειγματική τιμωρία του δράστη από τους πολίτες.Green Coffee
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...