Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Ο πιο αστείος και συγκινητικός επικήδειος από καρκινοπαθή: Ο γιος μου θα εκδικηθεί για τον πρόωρο θάνατό μου

Η συγκινητική ιστορία ενός 35χρονου πατέρα που πάλεψε μέχρι τέλους τον καρκίνο, με όπλο το γέλιο και το πάθος για τη ζωή. Διαβάστε τον αστείο και συγκινητικό ταυτόχρονα επικήδειο που έγραψε ο ίδιος για τον εαυτό του (pics)


Ο Aaron Joseph Purmort πέθανε στις 25 Νοεμβρίου, χτυπημένος από καρκίνο στον εγκέφαλο, αφού πάλεψε επί ένα χρόνο με τη νόσο.
Προτάσσοντας το αστείρευτο χιούμορ του, έγραψε λίγο πριν φύγει έγραψε τον ίδιο του τον επικήδειο, ως άλλος σούπερ ήρωας, ζητώντας από το γιο του να πάρει "εκδίκηση" για το θάνατό του.
Λίγο αφού ο Purmort, γραφίστας στο επάγγελμα, διαγνώστηκε με καρκίνο, ξεκίνησε μαζί με τη γυναίκα του Nora ένα blog, καταγράφοντας ουσιαστικά τις τελευταίες ημέρες που έμελλε να περάσουν μαζί.
Μαζί με τη σύντροφό του ο Purmort έκατσε κι έγραψε αυτό τον ιδιαίτερο επικήδειο.
"Ποτέ δεν έχω γελάσει και κλάψει μαζί τόσο πολύ" λέει η ίδια. "Όμως είμαι τόσο τυχερή που κάτσαμε και το κάναμε αυτό. Αγαπώ αυτό τον άνδρα τόσο μα τόσο πολύ".
 
Αυτές είναι οι τελευταίες γραμμές που έγραψε ο Aaron Joseph Purmort:
"Ο Aaron Joseph πέθανε στο σπίτι του στις 25 Νοεμβρίου, έχοντας παρουσιάσει επιπλοκές από το δάγκωμα μίας ραδιενεργής αράχνης, μετά από πολύχρονη μάχη με το έγκλημα, τον δε τελευταίο χρόνο με έναν αδίστακτο εγκληματία ονόματι Καρκίνο, ο οποίος ταλαιπωρεί την κοινωνία μας εδώ και πάρα πολύ καιρό.
Οι πολίτες τον γνωρίζουν ως Spider Man και τον ευγνωμονούν για τις χρόνιες υπηρεσίες τους στην προστασία της πατρίδα μας. Η οικογένειά του όμως τον ήξερε μόνο ως έναν ήσυχο κι ευγενικό Art Director, σχεδιαστή ιστοσελίδων, T-shirt και αφίσες συναυλιών, που πάντα έφεραν το σωστό μήνυμα (ακόμα κι αν ήταν άκρως ακατάλληλο).
Ο Aaron ήταν γνωστός για τις μεγάλες διασκεδαστικές ιστορίες που του άρεσε συχνά να επαναλαμβάνει. Στο λύκειο, ήταν συγκροτήματος The Asparagus Children, με μεγάλη απήχηση στα βόρεια προάστια. Όταν ενηλικιώθηκε, αποφοίτησε από το College of Visual Arts και εργάστηκε σε πολλές εταιρίες στη Μινεάπολη μέχρι που καταστάλαξε στην Colle + McVoy, όπου ανέλαβε χρέη βοηθού Διευθυντή Δημιουργικού.
Ο Aaron ήταν ερασιτέχνης των κόμικ, μία κινητή εγκυκλοπαίδεια της ποπ κουλτούρας και η ψυχή όλων των πάρτι.
Επέζησε από τους γονείς του Bill και Kim Kuhlmeyer, τον πατέρα Mark Purmort (Patricia, Autumn, Aly), τις αδελφές Erika και Nicole, την πρώτη του γυναίκα Gwen Stefani, τη νυν του σύζυγο Nora και το γιο του Ralph, που όταν μεγαλώσει θα πάρει εκδίκηση για τον πρόωρο θάνατο του μπαμπά του".


Green Coffee
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...