Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Viogenesis.gr ηλεκτρονικό κατάστημα, το οποίο προσφέρει συμπληρώματα διατροφής, κολλαγόνα και βιταμίνες ευρωπαϊκής παραγωγής και πιστοποίησης.

Το Viogenesis.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, το οποίο προσφέρει συμπληρώματα διατροφής, κολλαγόνα και βιταμίνες ευρωπαϊκής παραγωγής και πιστοποίησης.

Οι χρήστες μπορούν να βρουν στο Viogenesis.gr την αποκλειστικά δική τους σειρά προιόντων που δημιουργήθηκε από την επιστημονική τους ομάδα και στηρίχτηκε στην τεχνογνωσία, την πείρα αλλά και την εμπειρία της μακρόχρονης παρουσίας της εταιρίας στον χώρο.

Τα προϊόντα VIOGENESIS παράγονται σε εγκεκριμένα ευρωπαικά εργαστήρια με πολύ αυστηρές προδιαγραφές, υπόκεινται σε όλους τους ελέγχους, είναι εγκεκριμμένα με πιστοποίηση και άδεια κυκλοφορίας που έχει κατατεθεί στην αρμόδια αρχή της Ευρωπαϊκής Ένωσης και γνωστοποιημένα στον ΕΟΦ.

Στην σελίδα Viogenesis.gr μπορεί κανείς να βρεί οργανικές πιστοποιημένες υπερτροφές, προιόντα χωρίς γλουτένη, προιόντα αδυνατίσματος, καλλυντικά , εκχυλίσματα βοτάνων, κολλαγόνα. Όλα σε τιμές που δεν επιδέχονται σύγκριση και πάντα με την υποστήριξη ειδικών διατροφολόγων που βρίσκονται στην διάθεση των πελατών καθημερινά. Ακόμη μια μεγάλη σειρά από ειδικά προγράμματα διατροφής που σχεδίασαν πτυχιούχοι διατροφολόγοι πανεπιστημιακού επιπέδου είναι στην διάθεση των χρηστών.


                                                  ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...